KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Harley Quinn™ ágyúgolyós támadása

Rendezz egy leszámolást Batgirl™ és Harley Quinn™ között A LEGO® BATMAN - A FILM: Harley Quinn ágyúgolyós támadása készlet..

Azonosító: 70921-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 406
Minifigurák: 4
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 14

Online akció
15,690 Ft
13,335 Ft

Rendezz egy leszámolást Batgirl™ és Harley Quinn™ között A LEGO® BATMAN - A FILM: Harley Quinn ágyúgolyós támadása készlettel, amelyben egy furgont és 2 Gotham City-beli mini építményt találsz! Harley Quinn furgonja tartalmaz egy kiemelhető és elfordítható Harley Quinn minifigura-ágyút, nyitható ajtókat és felnyitható a motorháztetőt. A nyuszi hozza! A 2 mini építmény tele van fantáziaserkentő jellemzőkkel, van benne például pénzautomata, dinamit elem és egy csuklópántos létra. Ez a LEGO Batman™ készlet 4 minifigurát és egy patkány figurát tartalmaz.

Termékek amik még érdekelhetnek

15 %

LEGO Batman Movie - Az Igazság Ligája - évfordulós ünnepség

9,560 Ft
9 %

LEGO Batman Movie - Movie - Denevér homokfutó

6,990 Ft

LEGO Batman Movie - Egghead™ robot harca az élelemért

11,250 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385