KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Palace Cinema

Bemutató előadás a Palota moziban! Világítsd meg fényszórókkal az éjszakai égboltot, miközben fekete limuzinban megérkezik..

Azonosító: 10232-1
Súly: 2770 g.
Alkatrészek: 2175
Minifigurák: 6
Bevezetés éve: 2013
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 16 - 0

Online akció
48,990 Ft
39,990 Ft

Bemutató előadás a Palota moziban! Világítsd meg fényszórókkal az éjszakai égboltot, miközben fekete limuzinban megérkezik a gyereksztár! Gyűjtsd össze a nézők tömegét a hírességek csillagos sétányán, majd lépj be a részletesen kidolgozott, büfének és pénztáraknak helyet adó előcsarnokba! A fenséges lépcsőkön keresztül bejutsz a nagy vetítővásznat, vetítőgépet és 6 minifigurát befogadó, dönthető székekkel felszerelt színházterembe. Bemutatjuk a LEGO® Moduláris épületek sorozatának legújabb tagját, a részletesen kidolgozott kétemeletes Palota mozi saroképületet. Ez a gyűjthető modell egy csillagos sétányt, építőelemekből álló bejárati ajtókat, posztereket, reklámtáblás homlokzatot, csúcsokkal ellátott tornyot és tetődekorációkat foglal magába. 6 minifigurát tartalmaz: gyermekszínész lányt, sofőrt, női vendéget, férfi vendéget, fényképészt és jegyszedőt.

Termékek amik még érdekelhetnek

9 %

LEGO Creator Expert - LEGO® Kisállat kereskedés

72,990 Ft

LEGO Creator Expert - Ferrari F40

31,990 Ft

LEGO Creator Expert - Volkswagen T1 lakóautó

35,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385