KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Nyomozóiroda

Fedezd fel a titkok és kalandok világát a LEGO® Creator Expert Nyomozóirodával! Menj át a nyitott boltív alatt, egyenesen ..

Azonosító: 10246-1
Súly: 2624 g.
Alkatrészek: 2243
Minifigurák: 6
Bevezetés éve: 2015
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 16 - 0

Online akció
52,990 Ft
43,590 Ft

Fedezd fel a titkok és kalandok világát a LEGO® Creator Expert Nyomozóirodával! Menj át a nyitott boltív alatt, egyenesen a férfi fodrászatba, ahol egy nagy fali tükörben látható, hogyan kényeztetik a kényelmesen elhelyezkedett vendégeket, miközben a szomszéd teremben, egy nyugtatóan zizegő mennyezeti ventilátor alatt darts és biliárd versenyt rendeznek. Merészkedj fel az első emeletre, ahol megtalálod a nyomozó irodáját, íróasztalán szétszórva különféle nyomravezető jeleket, egy széfet értékes bizonyítékokkal és egy rejtett fali rekeszt. Utána látogasd meg a szomszédos mellékhelyiséget, ahol klasszikus, láncos lehúzós vécét találsz, majd lépj tovább a lépcsőn felfelé a jól felszerelt konyhába, ahonnan kijuthatsz egy nagy víztoronnyal felszerelt tetőteraszra. A LEGO Moduláris épületek sorozatának ez a legújabb tagja számos páratlan részletet és rejtett meglepetést tartalmaz. Könnyen leszedhető tető és mennyezet teszi elérhetővé az elragadó belső teret, amíg az épület külső részén dekoratív tetővonal és gyönyörűen megtervezett homlokzat hívja fel magára a figyelmet. Meg tudod oldani a csempészési esetet? A csomagban 6 minifigurát és válogatott kiegészítőket találsz: Brickman Ász detektív, Al a fodrász, darts játékos, biliárdjátékos, rendőrnő és egy titokzatos vörös ruhás hölgy. Építs nagyot!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Creator Expert - Volkswagen T1 lakóautó

35,990 Ft
9 %

LEGO Creator Expert - LEGO® Kisállat kereskedés

72,990 Ft

LEGO Creator Expert - Ferrari F40

31,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385