KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Elrond tanácsa

Építsd fel Völgyzugolyban a tündék fenséges menedékét, amely Elrond és gyönyörű harcos-hercegnő lányának, Arwennek otthona..

Azonosító: 79006-1
Súly: 488.5 g.
Alkatrészek: 231
Minifigurák: 4
Bevezetés éve: 2013
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 14

14,890 Ft

Építsd fel Völgyzugolyban a tündék fenséges menedékét, amely Elrond és gyönyörű harcos-hercegnő lányának, Arwennek otthona. Hívd meg Gimlit és Zsákos Frodót Elrond tanácsába, hogy megtervezzétek az Egy Gyűrű megsemmisítését és Sauron legyőzését. Helyezd a Gyűrűt a pódiumra, és alkosd meg A Gyűrűk Szövetségének klasszikus jelenetét! Dobd a levegőbe Gimlit a hajító funkcióval, amikor fejszéjével megpróbálja szétvágni a Gyűrűt. Ne feledkezz meg Sauron Szeméről, mert közeledik a Gyűrűhöz, és ez Középfölde megsemmisüléséhez vezethet! A csomagban 4 minifigurát és fegyvereket találsz: Elrond, Arwen, Zsákos Frodó és Gimli.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Hobbit és Gyűrűk Ura™ - Támadás Weathertop™ ellen

59,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385