KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Karácsonyi Vonat

Ünnepeld a téli napokat ezzel az gyönyörűen dekorált LEGO® vasúti szettel, amelyben piros vonatkerekekkel felszerelt, robo..

Azonosító: 10254-1
Súly: 1259 g.
Alkatrészek: 718
Minifigurák: 5
Bevezetés éve: 2016
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 0 - 0

Online akció
31,990 Ft
29,990 Ft

Ünnepeld a téli napokat ezzel az gyönyörűen dekorált LEGO® vasúti szettel, amelyben piros vonatkerekekkel felszerelt, robosztus, zöld mozdonyt és egy nagy füstkéményt, valamint szeneskocsit, ajándékokat, játékokat és fenyőfát szállító pőrekocsit, és egy piros fékezőkocsit találsz, ahol asztalhoz ülhetsz és megihatsz egy csésze forró kakaót a kalauzzal! Nézd, ahogy felrakodja a játékokat és az ajándékokat, hogyan fordul egyet a fenyőfa, miközben viszi a vonat a síneken! Állj meg, hogy az utasok felszállhassanak a paddal és lámpaoszloppal ellátott, elbűvölő peronról, utána csatlakozz a mozdonyvezetőhöz a fülkéjébe és segíts, hogy időben megérkezzen az értékes szállítmány! Exkluzív készlet Építs nagyot Karácsonyi Hangulat Vonatozz velünk

Termékek amik még érdekelhetnek

10 %

LEGO Ünnepek - LEGO® Friends Adventi naptár

9,490 Ft
12 %

LEGO Ünnepek - Téli játékbolt

21,990 Ft

LEGO Ünnepek - City Adventi naptár

5,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385