KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Poe X-szárnyú vadászgépe™

Csatázz az Első rend erői ellen Poe X-szárnyú vadászgépével! Ez az egyedi kialakítású vadászgép rengeteg különlegességet k..

Azonosító: 75102-1
Alkatrészek: 706
Minifigurák: 4
Bevezetés éve: 2015
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 14

Online akció
26,990 Ft
22,990 Ft

Csatázz az Első rend erői ellen Poe X-szárnyú vadászgépével! Ez az egyedi kialakítású vadászgép rengeteg különlegességet kínál, van rajta például 4 rugós kilövő, 2 gyorstüzelő, visszahúzható futómű, szétnyitható szárnyak, kinyitható pilótafülke, amelyben elfér egy minifigura, mögötte pedig elég hely van a BB-8 asztromechanikus droid számára. A járműben helyet kapott még egy adagolóval felszerelt fegyvertartó állvány, extra rakéták, lövedékek és egy extra ülés is. Kapaszkodj fel a létrán, kötsd be magad és alkosd meg a nagyszerű jeleneteket, ahogy a Star Wars: Az ébredő Erő mozifilmben látható! A csomagban 3 minifigurát (Poe Dameron, Az Ellenállás egyik felszíni tagja, az Ellenállás egyik X-szárnyú vadászpilótája, és egy BB-8 asztromechanikus droid), válogatott fegyvereket és kiegészítőket találsz. Kockajáték gyereknap!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Star Wars™ - Felderítő rohamosztagos™ sisak

35,990 Ft

LEGO Star Wars™ - 75299 - Tatooine™-i kaland

17,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385