KockaPark Campona

LEGO® Alap kocka készlet

Fedezd fel a végtelen, kreatív szórakozást ezzel az elbűvölő LEGO® Classic 11002 Alap kocka készlettel! Válogass az élénk ..

Azonosító: 11002-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 300
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

Online akció
6,990 Ft
5,770 Ft

Fedezd fel a végtelen, kreatív szórakozást ezzel az elbűvölő LEGO® Classic 11002 Alap kocka készlettel! Válogass az élénk és színpompás LEGO kockák, kerekek és szemek válogatásából, és alkosd meg a jellegzetes LEGO modellek széles választékát, lóháton ülő lovagtól kezdve egészen egy klassz óriás-teherautóig. Ez az építőkészlet 3 különböző bonyolultsági szintet kínál, ezáltal kiváló kezdőcsomag a kis LEGO építők számára. A készletben életkorhoz illő útmutatók is találhatóak, melyek segítik felfedezni a gyermekeknek saját kreatív építési képességeiket, ezen kívül további építési útmutatók és inspirációk is elérhetők online. A csomag LEGO® kockákat, kerekeket és szemeket tartalmaz a klasszikus LEGO modellek megépítéséhez. Élénk színű és színpompás LEGO® kockák a véget nem érő, kreatív játékhoz. Építs egy LEGO játék dinoszauruszt, óriás-teherautót, propelleres repülőgépet vagy bármit, amit csak el tudsz képzelni! A készlet 3 különböző bonyolultsági szintet kínál az építéshez a kis alkotók számára. Látogass el a LEGO.hu/classic oldalra, ahol további építési útmutatókat, szórakoztató videókat és inspiráló ötleteket találsz! Engedd szabadjára kreativitásod a LEGO® Classic készletekkel! A készletben 300 elemet találsz. Ez a készlet egy életkorhoz illő építési játékélményt kínál a 4 éves és idősebb korosztály számára.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11036 - Kreatív járművek

21,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11026 - Fehér alaplap

4,290 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11027 - Kreatív neon kockák

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385