KockaPark Campona

LEGO® LEGO® A kreativitás ablakai

A kreativitás ablakai készlet új és fantáziadús építési lehetőséggel kecsegteti a gyermekeket és családjaikat. Ez a készle..

Azonosító: 11004-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 450
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

9,690 Ft

A kreativitás ablakai készlet új és fantáziadús építési lehetőséggel kecsegteti a gyermekeket és családjaikat. Ez a készlet LEGO kockák, szemek, kerekek és zsanérok színes választékát, valamint ablakok és ajtók válogatását tartalmazza, melyekkel szórakoztató modelleket építhettek. Egy szekrény hasú, tolható robottól kezdve a csizma alakú cipőházig, a gyermekek rengeteg új építési lehetőséget fedezhetnek fel, hogy izgalmas LEGO állatokat, épületeket és tárgyakat építsenek standard LEGO elemekből. Ez a készlet 3 különböző bonyolultsági szintet kínál az építéshez, ezáltal kiváló kezdőkészlet a kis LEGO építők számára. A készletben életkorhoz illő építési útmutatók és még több LEGO kocka található, amelyek segítik feltárni a gyermekek saját, kreatív építési képességeit! A készlet ablakok és ajtók széles választékát, valamint rengeteg színpompás LEGO® elemet tartalmaz a gyermekek számára, köztük szemeket, kerekeket, zsanérokat és kockákat, melyekből klasszikus LEGO játékokat építhetnek. A csomag élénk, színpompás LEGO® kockákat és elemeket tartalmaz, melyek végtelen, kreatív játékot nyújtanak. Ez az építőjáték 3 építési bonyolultsági szintet tartalmaz a kis LEGO® építők számára. Látogass el a LEGO.hu/classic oldalra, ahol további építési útmutatókat,szórakoztató videókat és inspiráló ötleteket találsz! Elemszétválasztót is találsz a dobozban, hogy a LEGO® építés és átalakítás még könnyebb legyen. Engedd szabadjára kreativitásod a LEGO® Classic építőkészletekkel! A készletben 450 elemet találsz. Ez a LEGO készlet életkorhoz illő építési és játékélményt kínál a 4 év fölöttiek számára.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11026 - Fehér alaplap

4,290 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11036 - Kreatív járművek

21,990 Ft

LEGO Classic - Elemek és egyebek 11027 - Kreatív neon kockák

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385