KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 71029 - 21. sorozat

A gyermekekre izgalmas játéklehetőségek várnak bármelyik LEGO® készletben ezekkel a szórakoztató, kis méretű LEGO Minifigu..

Azonosító: 71029-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

Online akció
1,890 Ft
1,690 Ft

A gyermekekre izgalmas játéklehetőségek várnak bármelyik LEGO® készletben ezekkel a szórakoztató, kis méretű LEGO Minifigurák 21. sorozat (71029) játékokkal. Ez az új, 2021 januárjában megjelenő sorozat tartalmazza az exkluzív LEGO figurák és szereplők széles kínálatát, amiket összegyűjthetsz és kiállíthatsz, de akár izgalmas, új irányokba is terelheted velük a játékot. Fantáziadús szereplők sorozata A gyermekek és a felnőtt rajongók egyaránt üdvözölhetik a szereplők új, limitált kiadású sorozatát, amiben megtalálják a Kentaurharcost, a Hajótöröttet, a Mopszlijelmezes fiút, a Méhészt, a Katicabogárlányt, a Hegedűs kölyköt, a Földönkívülit, az Űrrendőrségi fiút, az Ókori harcost, a Repülőgépes lányt, a Kabaréénekest és az Evezős szörföst. Meglepő és szórakoztató A kidolgozott, részletgazdag minifigurák lezárt, „titokzatos“ csomagban érkeznek, egy vagy több kiegészítőelemmel és egy gyűjtői tájékoztatóval, így nagyszerű kis ajándék lehet, amivel bárki arcára mosolyt csalhatsz.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385