KockaPark Campona

LEGO® Creator 10271 - Fiat 500

Építsd meg LEGO® kockákból az olasz autótervezés ikonját – a Fiat 500-at –, melyet az eredeti részletek tesznek teljessé, ..

Azonosító: 10271-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 16 - 0

27,490 Ft

Építsd meg LEGO® kockákból az olasz autótervezés ikonját – a Fiat 500-at –, melyet az eredeti részletek tesznek teljessé, így egy bámulatos kiállítható darabot kapsz. Ez a LEGO® Creator Expert Fiat 500 autómodell (10271) feleleveníti a klasszikus autótervezés valódi ikonját. A tinédzser és felnőtt rajongók örömmel fogják belevetni magukat a kihívást jelentő építési élménybe, melyet ez a 60-as évek Fiat 500F legendája alapján készült modellkészlet nyújt. A rajongókra olyan valódi LEGO kockákból kialakított részletek várnak, mint a bőrönddel ellátott csomagtartó, a részletesen kialakított belső tér, valamint a nyitható tető, ajtók, motorháztető és hátsó ajtó. Hogy teljes legyen az olasz hangulat, ez a klasszikus autómodell egy összecsukható festőállványt is tartalmaz ecsettel, palettával és a híres római Colosseum előtt álló autóról készült kis „festménnyel“. Építőjátékok, melyek életre keltik a szenvedélyt A LEGO Creator Expert építőkészleteket a szenvedéllyel rendelkező felnőttek és tinédzserek számára ajánljuk. Az klasszikus autóktól az eredeti épületeken át a vásári játékokig és bármilyen vágy tárgyáig a Creator Expert haladó építőknek szánt LEGO készletei a nosztalgia, az álmodozás, az önkifejezés, a színtiszta szórakozás és a meglepetés világát nyújtja. Emellett néha a gyermekek is játszanak velük!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Creator - LEGO® 31109 - Kalózhajó

54,990 Ft

LEGO Creator - 31088 - Mélytengeri lények

5,990 Ft

LEGO Creator - 31118 - Tengerparti ház szörfösöknek

18,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385