KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Versenyrepülőgép

Versenyrepülőgép! Szállj magasra a lenyűgöző LEGO® Creator 3 az 1-ben Versenyrepülőgéppel, mely kék, fehér, sárga és piros..

Azonosító: 31094-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 329
Minifigurák: 1
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

8,990 Ft

Versenyrepülőgép! Szállj magasra a lenyűgöző LEGO® Creator 3 az 1-ben Versenyrepülőgéppel, mely kék, fehér, sárga és piros színekben pompázik, melyet versenymatricák, hatalmas, részletesen kidolgozott, kipufogócsövekkel és hengerekkel ellátott motor, rögzített futómű, nagy propeller és csuklós szárnyak egészítenek ki, hogy igazi, szélsebes kinézetet kapjon! Nyisd fel a színezett tetőt, hogy hozzáférj a repülőgép pilótafülkéjéhez, valamint hogy beállíthasd a farok kormányokat, majd szállj az ég felé, és mutass be lenyűgöző, villámgyors manővereket! Ha végeztél, alakítsd át ezt a klassz propelleres repülőt egy szuper-erős Helikopterré, vagy mutass be függőleges felszállásokat és szuperszonikus manővereket a kompakt kialakítású, Sugárhajtású repülőgép fedélzetén!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Creator - LEGO® 31109 - Kalózhajó

54,990 Ft

LEGO Creator - 31088 - Mélytengeri lények

5,990 Ft

LEGO Creator - 31118 - Tengerparti ház szörfösöknek

18,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385