KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 43178 - Hamupipőke ünnepe a kastélyban

A gyermekek fejleszthetik szerepjáték és kreatív készségeiket egy Disney Hercegnővel és állatkáival ebben a LEGO® ? Disney..

Azonosító: 43178-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

Online akció
9,990 Ft
8,890 Ft

A gyermekek fejleszthetik szerepjáték és kreatív készségeiket egy Disney Hercegnővel és állatkáival ebben a LEGO® ? Disney Hamupipőke ünnepe a kastélyban (43178) készletben, mely tartalmaz egy tornyokkal ellátott kastélyhomlokzatot és egy megépíthető pavilont lufival, üléssel és süteményes állvánnyal. Köszöntjük a 4 év fölöttieket! Ez a kisgyermekeknek szánt szórakoztató játék megtanítja az óvodásoknak a LEGO kockákkal való építést. A készlet kezdőkockákat tartalmaz, melyek megkönnyítik az építést, emellett a részletes útmutató segítségével még az újonc építők is önállóan össze tudják rakni a modelleket, ami megnöveli az önbizalmukat. Töltsd le a közelítő és forgó funkcióval ellátott, ingyenes LEGO Life Instructions PLUS interaktív építési alkalmazást, hogy még több mókában legyen részed! Az imádni való szereplők és kiegészítők mesés játékélményt nyújtanak A játékkészlet tartalmaz egy Disney Hercegnő Hamupipőke minifigurát, valamint Lucifer, Bruno és egy egér LEGO Disney állatfiguráit, melyekkel a gyermekek azonnal belevághatnak a játékba. Az aranyos játékindítók, többek között az állatok papírcsákói, arra inspirálják a gyermekek képzeletét, hogy megalkossák saját, mókával és kalanddal teli világukat.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

20 %

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43176 - Ariel mesekönyve

6,990 Ft

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43174 - Mulan mesekönyve

6,990 Ft
13 %

LEGO Disney Princess™ - LEGO® 43177 - Belle mesekönyve

6,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385