KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41901 - Mókás állatok karkötő

Ezzel a klassz LEGO® DOTS™ (41901) Mókás állatok karkötő készlettel gyermeked kifejezheti egyéniségedet! A gyors, egyszerű..

Azonosító: 41901-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

1,790 Ft

Ezzel a klassz LEGO® DOTS™ (41901) Mókás állatok karkötő készlettel gyermeked kifejezheti egyéniségedet! A gyors, egyszerű és intuitív csináld magad készletek lehetőséget nyújtanak a gyermekek számára ahhoz, hogy saját ékszereket alkossanak, melyeket úgy alakíthatnak át, hogy azok passzoljanak az öltözékükhöz vagy a hangulatukhoz. Gyűjthető ékszerkészlet Ez a klassz karkötőkészlet tartalmaz egy állítható, rózsaszín pántot, mely vastagabb és vékonyabb csuklókra is passzol, valamint 32 csempét, melyek között különleges, nyuszikkal, cicákkal és tappancsokkal díszítettek is találhatók, így a gyermekek megalkothatják saját, kreatív karkötőjüket, szabadjára engedhetik fantáziájukat és kifejezhetik önmagukat. Kreatív játék gyermekeknek, akik imádják a művészetet és a kézműves dolgokat A készlet nyújtotta öröm lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadjára engedjék fantáziájukat, és úgy díszítsék fel a karkötőt, ahogyan csak szeretnék. Ezekkel a karkötőkkel nincs lehetetlen, hiszen a gyerekek hangulatuk szerint készíthetik el őket, de akár az önkifejezés nagyszerű formája is lehet, melyet mókás kialakításokon keresztül mutatnak be. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékok.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Dots - LEGO® 41903 - Kozmikus csoda karkötő

3,590 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41911 - Csapatszellem karkötő

2,990 Ft

LEGO Dots - 41956 - Fagylaltos képkeret és karkötő

10,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385