KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 41902 - Csillogó egyszarvú karkötő

Ezzel a népszerű LEGO® DOTS™ (41902) Csillogó egyszarvú karkötő játékkészlettel valami varázslatos vár a művészet és kézmű..

Azonosító: 41902-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

Online akció
1,790 Ft
1,480 Ft

Ezzel a népszerű LEGO® DOTS™ (41902) Csillogó egyszarvú karkötő játékkészlettel valami varázslatos vár a művészet és kézművesség rajongóira! A gyors, egyszerű és intuitív csináld magad készlet lehetőséget nyújt a gyermekek számára ahhoz, hogy saját ékszereket alkossanak, melyeket átépíthetnek úgy, hogy azok passzoljanak az öltözékükhöz vagy a hangulatukhoz. Egyedi csináld magad ékszerkészlet Ez a klassz karkötőkészlet tartalmaz egy állítható, levendulaszínű pántot, mely vastagabb és vékonyabb csuklókra is passzol, valamint 32 színes csempét, melyek között különleges, egyszarvú fejekkel és csillagos éggel díszítettek is találhatók, így a gyermekek megalkothatják saját, kreatív játék karkötőjüket, szabadjára engedhetik fantáziájukat és kifejezhetik önmagukat. Egyszerű kézműves készlet gyermekeknek, akik imádják a kreatív ékszereket A készlet nyújtotta öröm lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadjára engedjék fantáziájukat, és úgy díszítsék fel a karkötőt, ahogyan csak szeretnék. Ezeket a karkötőket bármihez felvehetik, hiszen hangulatuk szerint készíthetik el őket, sőt segítenek nekik az önkifejezésben. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékok.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Dots - LEGO® 41911 - Csapatszellem karkötő

2,990 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41903 - Kozmikus csoda karkötő

3,590 Ft

LEGO Dots - 41956 - Fagylaltos képkeret és karkötő

10,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385