KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41904 - Állatos képtartók

A művészet és kézművesség rajongói imádni fogják ezt a klassz LEGO® DOTS™ (41904) Állatos képtartók készletet! A könnyen m..

Azonosító: 41904-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

4,690 Ft

A művészet és kézművesség rajongói imádni fogják ezt a klassz LEGO® DOTS™ (41904) Állatos képtartók készletet! A könnyen megépíthető és testre szabható, egyedi csináld magad játékkészlet lehetőséget nyújt a gyermekek számára ahhoz, hogy saját szobadekorációt alkossanak, melyet úgy alakíthatnak, hogy passzoljon a szobájuk színeihez vagy a hangulatukhoz. A mellékelt tároló és a tároló tálca segítségével az összepakolás és rendezés gyerekjáték lesz. Csináld magad szobadekorációs készlet A 3 kis kockából álló készlet tartalmaz fedőket és képtartókat, valamint színes csempéket, melyek imádni való cica, kutya, láma és más állatfejekkel vannak díszítve, amiket a gyermekek imádnak. A gyermekek szabadjára engedhetik fantáziájukat és fejleszthetik kifejezhetik önmagukat, miközben mókássá és egyedivé varázsolják képtartó dobozaikat. Kreatív játék gyermekeknek, akik imádják a művészetet és a kézműves dolgokat A készlet nyújtotta móka lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadjára engedjék fantáziájukat, és úgy díszítsék fel a kockákat, ahogyan csak szeretnék. Ezután kiállíthatják alkotásaikat és kedvenc képeiket is, miközben biztonságban tarthatják apró kincseiket és titkaikat. Ez a készlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Dots - LEGO® 41903 - Kozmikus csoda karkötő

3,590 Ft

LEGO Dots - 41956 - Fagylaltos képkeret és karkötő

10,990 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41911 - Csapatszellem karkötő

2,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385