KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41914 - Kreatív képkeretek

Lepd meg a gyermekeket ezzel a klassz DIY LEGO® DOTS Kreatív képkeretek készlettel (41914)! A könnyen megépíthető és testr..

Azonosító: 41914-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

Online akció
5,990 Ft
5,580 Ft

Lepd meg a gyermekeket ezzel a klassz DIY LEGO® DOTS Kreatív képkeretek készlettel (41914)! A könnyen megépíthető és testre szabható DIY képkeretkészlet lehetőséget nyújt a gyermekek számára, hogy megalkossák saját szobadekorációjukat, ami passzol a szobájuk színeihez vagy a hangulatukhoz. A mellékelt elválasztókkal ellátott tárolótálcának köszönhetően az összepakolás és a rendszerezés gyerekjáték lesz. DIY képkeret ötletek Ez a készlet 3 képkeretet, és a dekoráláshoz használható színes csempéket is tartalmazza. A gyermekek szabadjára engedhetik fantáziájukat az önkifejezést ösztönző játék során, miközben egyedivé varázsolják a képkereteket. A kereteket használhatod külön-külön, de a „z“ kockák segítségével különböző módokon össze is illesztheted őket. Kreatív kézműves szórakozás A klassz játék nyújtotta öröm lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadjára engedjék fantáziájukat, és úgy díszítsék fel a kereteket, ahogyan csak szeretnék. Kedvenc képeik mellett most saját alkotásaikat is kirakhatják a szobájukban, és akkor alakíthatják át őket, amikor csak kedvük tartja. Ez a készlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen egyéb alkalomra szóló ajándék.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Dots - LEGO® 41911 - Csapatszellem karkötő

2,990 Ft

LEGO Dots - 41956 - Fagylaltos képkeret és karkötő

10,990 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41903 - Kozmikus csoda karkötő

3,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385