KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41915 - Ékszerdoboz

A gyermekek örömmel fogják feldíszíteni és használni ezt a LEGO® DOTS (41915) Ékszerdoboz készletet! Az egyszerű és intuit..

Azonosító: 41915-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

Online akció
12,990 Ft
9,990 Ft

A gyermekek örömmel fogják feldíszíteni és használni ezt a LEGO® DOTS (41915) Ékszerdoboz készletet! Az egyszerű és intuitív csináld-magad szobakiegészítő készlet lehetőséget nyújt a gyermekek számára, hogy saját, aranyos ékszertartót alkossanak, melyet úgy alakítgathatnak, hogy passzoljon a hangulatukhoz vagy a szobájukhoz. A mellékelt tárolónak és tárolótálcának köszönhetően az összepakolás és a rendszerezés is gyerekjáték lesz. Személyre szabott DIY ékszerdoboz Az ékszerdoboz-játék mozgatható elválasztókat tartalmaz, ahol az ékszereket vagy bármilyen LEGO DOTS kiegészítőket lehet tárolni. Egy zár is van rajta, hogy a gyermekek biztonságban tarthassák titkaikat. A dobozban díszítőcsempék is találhatók, amelyek segítségével, valamint kreatív és önkifejező készségeikkel egyedivé varázsolhatják a játékukat. Varázsold mókássá a hétköznapi eszközöket! A készlet nyújtotta öröm abban rejlik, hogy a gyermekek szabadjára engedhetik a fantáziájukat – tetszésük szerint feldíszíthetik az ékszerdobozt, melyet a szobájukban tartva bármikor használhatnak. Klassz mintákat alkothatnak újra és újra, hiszen a LEGO DOTS készletek mindenhez passzolnak. Ezek a játékkészletek nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen egyéb alkalomra szóló ajándékok.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Dots - LEGO® 41903 - Kozmikus csoda karkötő

3,590 Ft

LEGO Dots - 41956 - Fagylaltos képkeret és karkötő

10,990 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41911 - Csapatszellem karkötő

2,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385