KockaPark Campona

LEGO® 41926 - Kreatív partikészlet

Rendezz egy klassz partit a kézművesrajongó gyermekeknek ezzel a mókás LEGO® DOTS Kreatív partikészlettel (41926)! A gyors..

Azonosító: 41926-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

9,390 Ft

Rendezz egy klassz partit a kézművesrajongó gyermekeknek ezzel a mókás LEGO® DOTS Kreatív partikészlettel (41926)! A gyorsan megépíthető szettel a fiúk és a lányok elkészíthetik és feldíszíthetik saját, színes, megépíthető muffin játékukat, aminek a levehető cukormáza egy titkos rekeszt rejt, amiben édességet és apró meglepetéseket tárolhatnak. LEGO DOTS parti van! Ez a fantáziadús készlet 8 személyre szabható minitortát és rengeteg csempét, gyertyát és matricát tartalmaz a gyermekeknek, amelyekkel elkészíthetik a tökéletes muffint. Emellett a parti inspirációk segítenek a szülőknek abban, hogy egy csodálatos napot tervezzenek meg a gyermeküknek. Szórakozás a kézművesrajongó gyermekeknek A gyermekek úgy díszíthetik fel a minitortákat, ahogyan csak szeretnék, majd a barátaikkal is megoszthatják az ötleteiket. A színpompás minitorták kézműves szórakozást és mókás partit nyújtanak a gyermekeknek, akikre a szettel egy örömteli születésnapi ajándék vár.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Dots - 41956 - Fagylaltos képkeret és karkötő

10,990 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41903 - Kozmikus csoda karkötő

3,590 Ft

LEGO Dots - LEGO® 41911 - Csapatszellem karkötő

2,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385