KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Miki csónakja

A kis Disney rajongók imádni fogják a mólóról induló LEGO® DUPLO® 10881 Miki csónakja készletet, mellyel egy szuper vidám,..

Azonosító: 10881-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 28
Minifigurák: 2
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 2 - 5

9,190 Ft

A kis Disney rajongók imádni fogják a mólóról induló LEGO® DUPLO® 10881 Miki csónakja készletet, mellyel egy szuper vidám, hajós parádéban lehet részük a vízen! Segítsd gyermeked finom kézmozgásának fejlődését, miközben megépíti a mólót és a hajót, melyek klasszikus, Disney-féle megjelenést és érzetet nyújtanak. Játssz együtt gyermekeddel, miközben segít Miki egérnek irányítani a gőzhajót, és használjátok az emelőcsiga funkciót is, mellyel a kis evezős csónakban fel tudjátok húzni Minnie egereta napernyőjével. Majd folytassátok a bulit a mólón ezzel a szórakoztató LEGO DUPLO szettel! A csomagban 2 DUPLO figurát találtok: Miki egeret és Minnie egeret. A csomagban 2 LEGO® DUPLO® figurát találtok: a Disney Miki és Minnie egerét. A csomag tartalmaz egy gőzhajót, amelyben egy kormánykeréknek dekorált kocka és emelőcsiga funkció is található, valamint egy nyitható ablakkal, székkel és ünnepi hangulatú fénydekorációval felszerelt móló is. Kiegészítő elemeket is találtok a csomagban, például egy evezős csónakot, egy fényképezőgépet és egy napernyőt is. Induljatok útnak Miki egérrel a bámulatos gőzhajóján, majd segíts gyermekednek használni a fényképezőgépet és játsszátok el, hogy képeket készítetek a hajós parádéról! Használjátok az emelőcsigát, és vontassátok Minnie egeret az evezős csónakban! Építsétek meg az ünnepi hangulatú fényekben pompázó mólót, hogy fokozzátok a buli hangulatát! Segíts gyermekednek elsajátítani az alapvető építési készségeket ezzel a könnyen megépíthető LEGO® DUPLO® Disney játékkal! A LEGO® DUPLO® termékeket kifejezetten úgy tervezték, hogy szórakoztatóak és könnyen használhatóak legyenek azapró kezekben. A gőzhajó méretei: több mint 16 cm magas, 17 cm hosszú és 12 cm széles. A móló méretei: több mint 13 cm magas, 9 cm széles, és 6 cm mély.

Termékek amik még érdekelhetnek

20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385