KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 10917 - Tűzoltó

A kisgyermekek a következő izgalmas küldetésre vezethetik a piros tűzoltóautót! Ez a népszerű, gyermekeknek szánt játék kö..

Azonosító: 10917-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 1.5 - 0

1,790 Ft

A kisgyermekek a következő izgalmas küldetésre vezethetik a piros tűzoltóautót! Ez a népszerű, gyermekeknek szánt játék könnyen megépíthető, és szórakoztató játékélményt nyújt, mely segíti a kisgyermekek fejlődési mérföldköveinek elérését. Gyermekeknek szánt, tanulást elősegítő játék Dolgozzatok össze, hogy közösen mindenféle izgalmas, fantáziadús mentőakciót játsszatok el ezzel az aranyos, tolható tűzoltóautóval! A könnyen kezelhető piros autó egyenesen a kisgyermekek kezébe adja az irányítást, miközben a vészhelyzet helyszínére sietnek. Miközben a megfelelő helyzetbe állítják a létrát, valamint fel és le mozgatják, finommotoros készségeik is fejlődnek. Egy fiú és egy lány tűzoltóval a fedélzeten, ez a szórakoztató játék megtanítja a gyermekeknek, hogyan kell csapatban dolgozni. LEGO® DUPLO® fejlesztő játékok A LEGO DUPLO játékkészletek lehetővé teszik az óvodások és a szülők számára, hogy közösen éljék át a fontos fejlődési mérföldköveket. Arra tervezték őket, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsák a kisgyermekek számára. Ellenállhatatlan, és végtelen játékot nyújtanak, valamint önkifejezésre és tanulásra bátorítják a kicsiket.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385