KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 10921 - Szuperhős labor

Indítsd be a kisgyermekek kreativitását és inspiráld fantáziáját ezzel a sokoldalú, szuperhősös építőjátékkal! A népszerű..

Azonosító: 10921-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 2 - 0

9,990 Ft

Indítsd be a kisgyermekek kreativitását és inspiráld fantáziáját ezzel a sokoldalú, szuperhősös építőjátékkal! A népszerű Marvel Bosszúállók szereplők, valamint klassz felszereléseik és járműveik összeállnak, hogy egy mókával teli fejlesztő játékkészletet alkossanak! Gyermekeknek szánt, tanulást elősegítő szuperhősös játék! A kisgyermekek jól érezhetik magukat Vasember, Pókember és Amerika Kapitány társaságában a Szuberhős laborban. A daru, a forgó korong, a csavarkulcs és az irányítópanel használatával a kis szuperhősök megjavíthatják Amerika Kapitány motorkerékpárját, felemelhetik és mozgathatják a nehéz rakományokat és elhúzhatják Pókember figuráját egy mókás útra a motorkerékpár mögött! És miközben az óvodások el vannak foglalva ezzel a mókás és színes Marvel szuperhős játékkal, fejlesztik kognitív gondolkodásukat, térérzékelésüket, kreativitásukat és finommotoros készségeiket. Nagyszerű ajándék kisgyermekek számára! A LEGO DUPLO® játékok ikonikus témákat, felismerhető helyszíneket, népszerű szereplőket és gyermekbarát kockákat ötvöznek a készletekben, melyek játékos tanuláson és kreatív mókán keresztül inspirálják a fiatal elméket.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385