KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 10926 - Hálószoba

Ezzel a LEGO® DUPLO® Hálószoba készlettel végtelen játéklehetőségek várnak a gyermekekre. Még a ház alakú doboz is a játék..

Azonosító: 10926-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 2 - 0

Online akció
5,990 Ft
5,290 Ft

Ezzel a LEGO® DUPLO® Hálószoba készlettel végtelen játéklehetőségek várnak a gyermekekre. Még a ház alakú doboz is a játékélmény része. Fejlesztő játékkészlet Ez a sokoldalú játékkészlet magával ragadja és szórakoztatja a fiatal elméket. A modern színekkel és a 2 részletesen kidolgozott lányfigurával a gyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, emellett végtelen szórakozásban lehet részük. Vár rátok egy ölelgetni való, nagy plüssmaci, egy emeletes ágy, egy csúszda, és egy gitár, melynek kíséretében énekelhettek! Ha eljön az alvás ideje, altassátok el a két lány figurát, majd reggel folytathatjátok a játékot. És miközben a szülők csatlakoznak az építéshez, részesei lehetnek a gyermekek fontos fejlődési mérföldköveinek. Tanulást elősegítő játékok – nagyszerű ajándékok gyermekeknek! A LEGO DUPLO tanulást elősegítő játékok egyenesen az óvodások kezébe adják a végtelen mókát. A szimpatikus szereplőkkel és kreatív építéssel teli DUPLO játékok ideális első LEGO készletekként szolgálnak.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385