KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 10927 - Pizzéria

Fűszerezzétek meg a játékot egy kis pizzával! A LEGO® DUPLO® Pizzéria ideális első építőjáték készlet, mely számtalan tanu..

Azonosító: 10927-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 2 - 0

Online akció
3,290 Ft
2,790 Ft

Fűszerezzétek meg a játékot egy kis pizzával! A LEGO® DUPLO® Pizzéria ideális első építőjáték készlet, mely számtalan tanulási és szórakozási lehetőséget nyújt a kisgyermekek számára. Inspiráld a kisgyermekeket játék pizzával! Minden gyermek jól ismeri a pizzát – ez a modern pizzéria pedig a játék és a fejlődési készségek ínycsiklandó keverékét rejti! A kis kuktád segíthet a szakácsnak feltartani a pizzát, amivel odacsalogatja a vendégeket; fel szolgálhatja a pizzát; és a székre ültetheti a szakácsot, hogy elfogyassza kedvenc harapnivalóját (a pizzát!), míg az aranyos kutya irigykedve nézi őt. A színes és részletesen kidolgozott kockák mellett, a készlet tartalmaz egy fahatású konyhapultot is, így ez a sokoldalú LEGO DUPLO Pizzéria rengeteg módon átépíthető és átalakítható, hogy végtelen szerepjátékos mókában legyen részetek. Szerepjátékos, tanulást elősegítő játékok – nagyszerű ajándékok kisgyermekeknek! A kisgyermekeknek szánt, ismerős szereplőkkel és helyzetekkel ellátott LEGO DUPLO tanulást elősegítő játékok egyenesen az óvodások kezébe varázsolják a végtelen játékot és azönkifejezést – emellett segítik finommotoros készségeik, valamint társas és érzelmi képességeik fejlődését.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385