KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 10933 - Toronydaru és építkezés

A LEGO® DUPLO® Építkezés Toronydaru és építkezés (10933) óvodáskori játékkészlet telis-tele van járművekkel, feladatokkal ..

Azonosító: 10933-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 2 - 0

Online akció
38,690 Ft
34,990 Ft

A LEGO® DUPLO® Építkezés Toronydaru és építkezés (10933) óvodáskori játékkészlet telis-tele van járművekkel, feladatokkal és szereplőkkel, amelyek szerepjátékra inspirálnak és a fejlődés szempontjából fontos készségeket is erősítik. Nyüzsgő építkezési terület rengeteg játéklehetőséggel A kis építőmunkásokra több napnyi feladat vár, miközben felfedezhetik a forgalmas építési területet. A nagy és a minibuldózer, a dömper, az ásógép és a darujátékok segítéségével a kisgyermekek a szülőkkel közösen szállíthatnak eszközöket, építhetnek tornyot és megtisztíthatják a törmelékkel teli utcát. Ha eljött az ebédszünet ideje, egy helyi hot dogos bódét is meglátogathattok! Sokoldalú, funkciókkal teli készlet Az 5 modern szereplőt – egy női festőt és darukezelőt, 2 férfi építőmunkást és egy hot dog árus srácot –, valamint rengeteg klassz funkciót, többek között világító és hangot adó elemeket és a buldózer Told-és-Indul motorját tartalmazó készlet magával ragadja, szórakoztatja és inspirálja a kicsik képzelőerejét. Ha még tovább szeretnétek bővíteni a játéklehetőségeket, kombináljátok más LEGO DUPLO Építkezés készletekkel!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft
20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385