KockaPark Campona

LEGO® DUPLO® 10965 - Vidám fürdetéshez: úszó állatos vonat

Vidám fürdetéshez: úszó állatos vonat! Adj fejlesztő szórakozást minden fürdetéshez ezzel a 3 cuki úszó állattal! Ez a kö..

Azonosító: 10965-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 1.5 - 0

7,590 Ft

Vidám fürdetéshez: úszó állatos vonat! Adj fejlesztő szórakozást minden fürdetéshez ezzel a 3 cuki úszó állattal! Ez a könnyen tisztítható játék végtelen, kisgyermekbarát szórakozást biztosít a kádban. A LEGO® DUPLO® Első vidám fürdetésemhez: úszó állatos vonat (10965) könnyen tisztítható, fejlesztő fürdőjátékot kínál ovisoknak a fürdőkádban 18 hónapos kortól. Úszó, könnyen tisztítható fürdőjáték Legyen kisgyereked fürdetési ideje játékidő ezzel a cuki vízilóval, kacsával és jegesmedvével! A 3 állat más-más színű, hozzájuk illeszthető, úszó gyűrűben ül. Jár hozzájuk egy vödör, amivel az állatok megmosdathatóak, és egy felhő, amivel esőt lehet csinálni. Az lekerekített kampókkal a gyerekek könnyedén csatlakoztathatják vagy szétválaszthatják a gyűrűket. Az úszó gyűrűkön lévő lekerekített kampók segítségével a gyerekek hozzátehetik a (külön kapható) Vidám fürdetéshez: úszó vörös panda 10964 és a Vidám fürdetéshez: úszó vörös panda 10966 készletekhez is. És mivel a gyűrű nyitható és könnyen leöblíthető, egyszerű megőrizni higiénikus tisztaságát minden fürdés után. Játékos tanulás kisgyerekeknek A szülők értékes fejlődési mérföldköveket élhetnek át a kisgyerekeikkel, hiszen a LEGO DUPLO játékok egyenesen a gyerekek kezébe adják a végtelen mókát, az önkifejezést és a vidám felfedezés lehetőségét.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

20 %

LEGO DUPLO® - LEGO® Gőzmozdony

19,990 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10931 - Teherautó és lánctalpas exkavátor

7,590 Ft

LEGO DUPLO® - LEGO® 10913 - Elemtartó doboz

9,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385