KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Heartlake Grand Hotel

LEGO 41101 Heartlake Grand Hotel - Tölts egy életre szóló élményekkel teli vakációt Heartlake City-ben, a Grand Hotelben! ..

Azonosító: 41101-1
Súly: 2591 g.
Alkatrészek: 1554
Minifigurák: 5
Bevezetés éve: 2015
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 12

44,990 Ft

LEGO 41101 Heartlake Grand Hotel - Tölts egy életre szóló élményekkel teli vakációt Heartlake City-ben, a Grand Hotelben! Amint a taxi megáll a szálloda előtt, segíts Andreának, Stephanie-nak és Oliviának átadni a csomagokat Nate-nek, a londinernek, aki a kézikocsival rájuk vár. Haladj át a forgóajtón és lépj be a szálloda elbűvölő, csillárral díszített előcsarnokába, és kezdődhet a felfedezés. Vedd át a kulcsokat Andrea nagynénjétől, Susantól a recepciós pultnál, és simogasd meg a hotel cicáját. Menj fel liften a második emeletre és keresd meg a szobákat. Egyágyasat vagy kétágyasat szeretnél? Nézd meg a kilátást az erkélyről és frissülj fel a zuhany alatt, mielőtt a tetőn lévő uszodába indulsz. Mártózz meg a medencében, vagy pihenj a napozóágyon a smoothie bárban frissen készített ital mellett. Később fogyassz el egy süteményt és igyál egy kávét a hotel kávéházában vagy kívül a szökőkút melletti teraszon kanalazz el egy nagy adag fagylaltot. Este Andreával énekelj a hotel otthonos bárjának színpadán, jazz zongorán és szaxofonon játszó barátainak társaságában. Menj liften a legfelső emeletre, ahol Nate játszik le néhány lemezt a DJ pultból barátságos kutyája társaságában. Vajon mit hoz a holnap? Ebben a hihetetlen hotelben egy egész vakációra való érdekesség található! 5 mini-baba figurát találsz a dobozban: Andrea, Olivia, Stephanie, Susan és Nate, valamint egy kutya és egy cica.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385