KockaPark Campona

Termék képek

Termék videók

LEGO® Heartlake piac

LEGO Friends Heartlake piac. Válassz magadnak friss árut Heartlake piacán! Segíts Mayának vezetni az üzletet, süss friss s..

Azonosító: 41108-1
Súly: 706 g.
Alkatrészek: 382
Minifigurák: 2
Bevezetés éve: 2015
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 12

13,990 Ft

LEGO Friends Heartlake piac. Válassz magadnak friss árut Heartlake piacán! Segíts Mayának vezetni az üzletet, süss friss süteményeket minden reggel és kínáld őket a vásárlóknak. Ellenőrizd a számítógépen a beérkező rendeléseket, és szállítsd ki őket a robogón Heartlake City bármely részébe. Ma Mia jött el vásárolni – segíts neki megkeresni és lemérni a legszebb zöldségeket és válassz vele együtt friss virágokat, gyümölcslét, tejet és házilag főzött lekvárt. Utána üljetek le Mayával egy finom süteményre és frissítő italra a piac fölötti kis lakásban. A nap végén zárd be a csinos ablaktáblákat és engedd be Maya cicáját, mielőtt lefeküdne éjszakára a padlásszobában. A csomagban Mia és Maya mini-baba figurát és egy cicát találsz.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends -

11,990 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385