KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 41389 - Fagyis tricikli

Hagyd, hogy a kis építők kiélvezzék a klassz vendéglátós játékot egy forró napon a LEGO® Friends Fagyis triciklivel (41389..

Azonosító: 41389-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 93
Minifigurák: 1
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

Online akció
3,990 Ft
3,290 Ft

Hagyd, hogy a kis építők kiélvezzék a klassz vendéglátós játékot egy forró napon a LEGO® Friends Fagyis triciklivel (41389)! Ez a fagylaltos játékkészlet tartalmaz fagylaltos kanalakat, tölcséreket és jégkrémeket az ízek mókás keveréséhez. A gyermekek segíthetnek LEGO® Friends Stephanie minifigurájának eladni az ínycsiklandó, fagyasztott finomságokat. Ez a fagyis tricikli elég kicsi ahhoz, hogy bedobjátok a táskába és bárhová magatokkal vigyétek a fantáziadús szórakozást. Minden a kerekekről szól Ha gyermeked szereti a járműveket, akkor imádni fogja az aranyos fagyis kocsit és a LEGO robogót. A kocsi lekapcsolható a robogóról, hogy még dinamikusabb játékélményben legyen részetek. Ez a LEGO készlet fantáziadús játékra inspirál, hiszen a gyermekek dönthetik el, legközelebb hová menjen Stephanie. A legjobb időtöltés, ha a legjobb barátaiddal vagy A LEGO Friends készletek lehetővé teszik a kicsik számára, hogy kikapcsolódjanak barátaikkal és aranyos LEGO állatkáikkal! Minden LEGO készlethez tartozik egy könnyen érthető, nyomtatott útmutató, ám ebben a szettben még Instructions PLUS is vár rád! A LEGO Life alkalmazás közelítő, forgó és megjelenítő módjainak használatával még a legkisebb gyermekek is átélhetik, milyen érzés építőmesterré válni!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385