KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41398 - 4+ Stephanie háza

Engedd, hogy a kis építők belemerüljenek a családi élet szerepjátékába a LEGO® Friends 4+ Stephanie háza készlettel (41398..

Azonosító: 41398-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 4 - 0

14,990 Ft

Engedd, hogy a kis építők belemerüljenek a családi élet szerepjátékába a LEGO® Friends 4+ Stephanie háza készlettel (41398)! Úgy tehetnek, mintha Stephanie-val lógnának együtt az ő hangulatos hálószobájában, vagy eljátszhatják az anyát vagy apát, akik vigyáznak a lányukra és Dashre, a kutyájára. Hozzáférhető helyiségek Az emeleti rész eltávolítható, így a kis ujjak könnyen játszhatnak az összes klassz földszinti részlettel. Ez azt is jelenti, hogy 2 barát megoszthatja egymással a mókát, és egyszerre játszhat két külön szinten. A házban sok aranyos funkciót fedezhetsz fel, amelyek megtöltik élettel a kreatív mókát, de egy miniatűr hintát is találsz itt, ami kibővíti a játékot házon kívülre is. Ideális óvodai játékkészlet Ez a LEGO 4+ készlet szórakoztató módon tanítja meg a kreatív óvodás gyermekeknek az építést. A készlet 2 speciális Kezdőkockát tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az első alkalommal építők számára, hogy büszkék legyenek saját játékkészleteik megépítésére. Ez a készlet a LEGO Építési útmutatók-alkalmazás Instructions Plus csomaggal érkezik, amelyben a gyermekek digitálisan tekinthetik meg alkotásukat, ezzel is segítve képzelőerejük fejlesztését és építési magabiztosságuk erősítését.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385