KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41421 - Kiselefánt mentő akció

Engedd, hogy a gyermekek hőst játszanak, miközben igyekeznek kimenteni a kiselefántot a mocsárból! A Kiselefánt mentő akci..

Azonosító: 41421-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

8,990 Ft

Engedd, hogy a gyermekek hőst játszanak, miközben igyekeznek kimenteni a kiselefántot a mocsárból! A Kiselefánt mentő akció (41421) tele van olyan funkciókkal, amelyek a fantáziadús játékra ösztönöznek. A LEGO® Friends lányokkal együtt a gyermekek több órára belefeledkezhetnek a kalandos játékba. A LEGO Friends büszke arra, hogy támogatja a National Geographic Explorers munkáját. Gurulj akcióba! A járműrajongó gyermekek imádni fogják a klassz játékautó vezetését a dráma helyszínére. Van rajta egy ásó, amivel ásni lehet a sárban, és egy horog is, hogy ki tudják húzni az állatot a mocsárból. A formás játékpótkocsi a lila játék teherautóhoz van rögzítve, hogy biztonságba vontassa az elefántborjút. Ez egy nagyszerű ünnepi ajándék azoknak a gyermekeknek, akik szeretik az akciódús szerepjátékokat. A LEGO Friends állatmentő-játékkészletei szélesítik a gyermekek látókörét is, miközben belefeledkeznek a kreatív, akciókkal teli szórakozásba. Segítség a csúcstechnikai építéshez Az Instructions PLUS az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban érhető el. Ez a digitális, interaktív útmutató közelítő és forgó képet megjelenítő eszközökkel van ellátva, melyek segítenek a gyermekeknek az építésben. Ez egy szuper módja az összeszerelésnek!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385