KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41423 - Hőlégballonos tigris mentő akció

Hagyd, hogy a gyermekek nekivágjanak egy LEGO® Friends kalandnak a Hőlégballonos tigris mentő akció segítségével (41423)! ..

Azonosító: 41423-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

11,990 Ft

Hagyd, hogy a gyermekek nekivágjanak egy LEGO® Friends kalandnak a Hőlégballonos tigris mentő akció segítségével (41423)! A gyermekek eljátszhatják, hogy a levegőbe emelkednek, és elindulnak, hogy megmentsék a tigriskölyköt a vízesésnél. A készletben 2 tigriskölyköt, egy játék papagájt és egy játék teknőskölyköt találsz. A LEGO Friends büszke arra, hogy támogatja a National Geographic Explorers munkáját. Rengeteg módja van a játéknak Ebben a dzsungeles állatmentési játékkészletben rengeteg vadállatos kalandjáték történetindítója rejlik. A gyermekek megfigyelhetik a kistigriseket a barlangjukban, vagy felfedezhetik a sziklás vízesést, és gyémántokat találhatnak. Ha fokozni szeretnék a drámai feszültséget, felhasználhatják a billenő funkciót, ledönthetik a figurákat a tajtékzó vízbe, és belevághatnak egy merész, hőlégballonos mentésbe. Akciódús állomások Ezekkel a mentési témájú játékkészletekkel a fiatalok átélhetik a küldetésre indulás izgalmát! Már a megépítés is nagy durranás lesz – ennek a készletnek az Instructions PLUS is a része, amely a LEGO Építési útmutatók alkalmazásban érhető el. A nagyítási, forgatási és megjelenítési módok használatával még a fiatalabb gyermekek is átélhetik, milyen érzés építőmesterré válni!

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385