KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 41430 - Aquapark

Ismersz egy kis építőt, aki megérdemel egy nagy jutalmat? Ez a lenyűgöző építőjáték olyan gyermekeknek való, akik szeretik..

Azonosító: 41430-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

Online akció
35,990 Ft
32,990 Ft

Ismersz egy kis építőt, aki megérdemel egy nagy jutalmat? Ez a lenyűgöző építőjáték olyan gyermekeknek való, akik szeretik az építési kihívásokat és a kreatív játékot. Az Aquapark játékkészlet (41430) tele van klassz részletekkel, így a gyermekekre órákig tartó szórakozás vár. Nem 1, hanem 3 csúszdát találsz benne, köztük egy, 2020 júniusában újdonságként megjelenő csőcsúszdát is. A mókában való lubickolás ideje A móka fokozásáról egy vízágyú és egy zuhanyvödör gondoskodik, utóbbi egy gomb megnyomására lebillen, hogy lelocsolja az alatta álló barátokat. De nem minden szól csak az aquaparki csobbanásról. A modell hátoldalán rengeteg nyugalmat sugárzó funkció bővíti ki a játékot. A gyermekek képzeletben elmerülhetnek a pezsgőfürdőben, kaphatnak masszázst, vagy hűsölhetnek a napozóágyon. Szórakozás a Friends barátnőkkel Vezesd be a gyermekeket Heartlake City boldog világába, ahol különböző kalandokban lehet részük a LEGO Friends lányokkal, Stephanie-val, Emmával, Miával, Oliviával és Andreával, valamint a tv-sorozat összes többi szereplőjével. Ez olyan hely, ahol mindig találhatsz kreatív, vidám barátokat, akik játszani szeretnének.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends -

11,990 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385