KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® 41432 - Hegyi alpaka mentő akció

Hegyi alpaka mentő akció! Ismersz olyan gyermeket, aki szereti a mentőakcióval gazdagított kalandjátékot? Segíts nekik, ho..

Azonosító: 41432-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
21,490 Ft
18,880 Ft

Hegyi alpaka mentő akció! Ismersz olyan gyermeket, aki szereti a mentőakcióval gazdagított kalandjátékot? Segíts nekik, hogy több órára belefeledkezzenek a kreatív szórakozásba, miközben hősi jeleneteket játszanak el a Hegyi alpaka mentő akció (41432) vulkánépítő készlettel. A LEGO® Friends büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját. Minden elemében játék A gyermekek segíthetnek a minifiguráknak megmenteni az alpakákat a dzsungel kitörő vulkánjától, vagy felfedezni a hegyi barlangokat és feltárni a természeti kincseket. Ha inkább csak szeretnek egyszerűen együtt lógni a barátokkal, ezt is megtehetik a játékkabinban. A készletben találsz aranyos élelmiszer elemeket, állatmentő készletet és kutatási kiegészítőket, például rádiós adóvevőt, zseblámpát és nagyítót. Akciódús mentőállomások A LEGO® Friends állatmentő játékkészletei lehetővé teszik a fiatalok számára, hogy élvezzék a küldetés izgalmát és a nap hősének kijáró címet! Imádni fogják a készlethez tartozó bővített építési élmény lehetőségét is.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends -

11,990 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385