KockaPark Campona

LEGO® 41681 - Erdei lakóautó és vitorlás

Ezzel a LEGO® Friends Erdei lakóautó és vitorlás (41681) készlettel a kis építők felfedezhetik a természet iránti szerete..

Azonosító: 41681-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

17,990 Ft

Ezzel a LEGO® Friends Erdei lakóautó és vitorlás (41681) készlettel a kis építők felfedezhetik a természet iránti szeretetüket. A szett telis-tele van funkciókkal, így a gyermekek szabadjára engedhetik kreativitásukat, miközben elmerülnek az órákig tartó, természetbeli játékban.Minden elemében játék A gyermekek felfedezhetik a színes és részletgazdag lakóautót, aminek a tetején egy kiegészítőkkel teli doboz vár rájuk, amit kipakolhatnak. Az elülső tető levehető, így a fiatalok könnyedén hozzáférhetnek a vezetőfülkéhez, a főtető pedig csuklópántos kialakítással készült, így egyszerűen kivehetik a hálózsákokat a szabadtéri kempingezéshez. A LEGO hajó tartalmaz egy kormánylapátot és mozgatható vitorlát a valósághű vitorlás kalandokhoz, emellett pedig egy szép, tavi és hegyi helyszín is vár rájuk, ahol leparkolhatnak, és felfedezhetik a vidéket. A fiatalok mindemellett még egy mosómedvével is összebarátkozhatnak.Remek elfoglaltság a kreatív utazásokhoz A LEGO Friends játékkészletekkel a kis építők felfedezhetik a szenvedélyeiket. Minden szetthez tartozik egy szimpatikus szereplő és állatpajtások, akik csatlakozhatnak hozzájuk a fantáziadús kalandokon.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends -

11,990 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385