KockaPark Campona

LEGO® Friends 41688 - Varázslatos karaván

Ajándékot keresel egy olyan gyermeknek, aki imádja a különös járműveket? Akkor lepd meg a LEGO® Friends Varázslatos karavá..

Azonosító: 41688-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

16,690 Ft

Ajándékot keresel egy olyan gyermeknek, aki imádja a különös járműveket? Akkor lepd meg a LEGO® Friends Varázslatos karavánnal (41688)! Ez az értékes játékkészlet tartalmaz egy karavánt, egy jóssátort, 2 minifigurát, valamint egy ló és egy bagoly figurát is.Elbűvölő részletek A lóvontatású karaván telis-tele van hagyományos részletekkel, többek között aranyos, rácsmintás ajtókkal és egy régies lámpással. A teteje oldalcsuklós kialakítással készült, így a gyermekek felfedezhetik a helyet. Találnak benne ágyat, konyhát tűzhellyel és egy asztalt, ahol leülhetnek enni. Ezután gondoskodhatnak a lóról vagy játszhatnak a bagollyal. A sátorban egy kristálygömb vár rájuk. A csavaró funkció használatával megpörgethetik, hogy feltárják Mia jövőjét. A gyermekek eldönthetik, hogy szomorú vagy vidám arcot mutasson, de akár a sorsra is bízhatják a választást...A barátság varázsa Ismertesd meg a kis építőkkel a Heartlake City játékokat, ahol a valósághű szerepjátékok világa vár rájuk. A LEGO Friends készletekkel a gyermekek izgalmas szereplők társaságában fedezhetik fel a szenvedélyeiket.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385