KockaPark Campona

LEGO® Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

Újrahasznosító teherautó! Csatlakozz a takarítócsapathoz, hogy megtisztítsátok Heartlake City tengerpartját! Emma és Rive..

Azonosító: 41712-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 6 - 0

7,590 Ft

Kosárba

Újrahasznosító teherautó! Csatlakozz a takarítócsapathoz, hogy megtisztítsátok Heartlake City tengerpartját! Emma és River a parton járőröznek vagány újrahasznosító teherautójukban. Vedd fel a szemetet a fogókarral, mielőtt a mosómedve elszaladna vele! Válogasd szét a hulladékot a megfelelő vödrökbe! Segíts Emmának ráakasztani a szemetesvödröket a teherautó karjára! Emeld fel a fogantyút, hogy kiöntsd a szemetet a konténerekbe! Mókás játékot keresel egy 6 éves vagy nagyobb gyereknek, aki törődik a környezettel? Akkor az Újrahasznosító teherautó (41712) tökéletes választás! A gyerekek LEGO® Friends Emmával és Riverrel járőrözhetnek a tengerparton, és összeszedhetik a szemetet, hogy megvédjék a vadvilágot. A hulladékgazdálkodás témájú játékkészlet 3 szelektív hulladékgyűjtőt tartalmaz a papír, étel és üveg szétválogatásához. Emellett az olyan klassz kiegészítők is életre keltik a játékot, mint a lapát és a szemétszedő fogókar. A szemetes autónak mozgatható karja van, amire a gyerekek ráakaszthatják a kukákat, majd azokat megbillentve a szemetet a konténerekbe önthetik. Turbózd fel az építést digitálisan Ez a klassz ajándék nagyszerű lehetőséget nyújt a gyerekeknek a sikeres építéshez. Nem csupán egy lépésről lépésre vezető, illusztrált útmutatót tartalmaz, de egy interaktív, digitális építési útmutató is tartozik hozzá. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás intuitív, nagyító és forgató eszközöket tartalmaz, amikkel a gyerekek építés közben minden szögből megjeleníthetik az elkészült modellt.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends -

11,990 Ft

LEGO Friends - Friends 41739 - Liann szobája

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385