KockaPark Campona

LEGO® Friends 41730 - Autumn háza

Fedezz fel egy barátsággal teli házat ezzel a 7 éves kortól ajánlott LEGO® Friends Autumn háza (41730) szettel! A gyerekek..

Azonosító: 41730-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: raktáron
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Ajánlott korosztály: 7 - 0

28,990 Ft

Kosárba

Fedezz fel egy barátsággal teli házat ezzel a 7 éves kortól ajánlott LEGO® Friends Autumn háza (41730) szettel! A gyerekek örömmel fogják megismerni a kedves Autumn-ot, aki a barátait, Leót és Aliyát is áthívta, és mindenkinek klassz elfoglaltságokat tervezett. A sütésrajongók segíthetnek Leónak almát szedni, majd pitét sütni a konyhában. Eközben a kis állatbarátok csatlakozhatnak Aliyához, hogy gondoskodjanak az új csikóról. A házban sok-sok felfedezésre váró helyiség van, köztük egy konyha, egy hangulatos nappali, étkező, fürdőszoba és Autumn természet ihlette szobája. Emellett kint is nagy tér vár rád, ahol egy teraszt, teleszkópot, jegyzetfüzetet és távcsövet is találsz, ahol a barátok madarakat leshetnek. Az építés új módja Hagyd, hogy a LEGO Builder app útmutatást nyújtson gyerekednek egy intuitív építési kaland során, ahol felnagyíthatja és megforgathatja a modellek 3D-s változatát, készleteket menthet el, és nyomon követheti a haladását. Üdvözlünk Heartlake City új generációjában! A LEGO Friends univerzumban a gyerekek barátokat szerezhetnek, izgalmas helyszíneket fedezhetnek fel, és életszerű kalandokat játszhatnak el.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends -

11,990 Ft
5 %

LEGO Friends - Friends 41704 - Fő utcai épület

64,590 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385