KockaPark Campona

LEGO® Friends 41755 - Nova szobája

A 6 éves vagy nagyobb gyerekekre rengeteg felfedeznivaló vár ebben a LEGO® Friends Nova szobája (41755) építőjáték-készlet..

Azonosító: 41755-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

7,990 Ft

A 6 éves vagy nagyobb gyerekekre rengeteg felfedeznivaló vár ebben a LEGO® Friends Nova szobája (41755) építőjáték-készletben. Zac nem gondolta, hogy túl sok közös van benne és Novában, amíg rá nem jött, hogy Nova is imádja a videójátékokat – akárcsak ő! Most pedig a közös játék közben kivirágozhat a barátságuk. A gyerekek örömmel fogják felfedezni a szoba részleteit. Vár rájuk egy gamer számítógép billentyűzettel és neonventilátorokkal, valamint egy gamerszék és mikrofon is. A gyerekek segíthetnek a karaktereknek gondoskodni Pickle-ről, a menhelyi kutyusról. A szettben egy barkácsasztalt is találnak, ahol Nova Pickle kerekeit szokta megszerelni, valamint egy rámpát, aminek segítségével a kutya felmehet az ágyra. A gyerekek imádni fogják az extra részleteket (például a rejtett posztert), amik felfedik Nova érdeklődési köreit. A fiatal építők inspirálása A gyerekekre egy egyszerű és intuitív építési kaland vár a LEGO Builder appal! Az alkalmazásban a fiatalok felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat. Kibővített Heartlake City A LEGO Friends univerzumban a gyerekek barátokat szerezhetnek, izgalmas helyszíneket fedezhetnek fel, és életszerű kalandokat játszhatnak el.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Friends - Friends 41443 - Olivia elektromos autója

5,990 Ft

LEGO Friends - Friends 41694 - Kisállat mentőautó

3,590 Ft

LEGO Friends - Friends 41712 - Újrahasznosító teherautó

7,590 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385