KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® Az Odú

Ez az Odú a Weasley-család háza. Harry kedvenc szállása. Sok-sok tornya, és sok szobája van. Most azonban fel kell készüln..

Azonosító: 4840-1
Súly: €0.00 g.
Alkatrészek: 550
Minifigurák: 6
Bevezetés éve: 2010
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 14

149,990 Ft

Ez az Odú a Weasley-család háza. Harry kedvenc szállása. Sok-sok tornya, és sok szobája van. Most azonban fel kell készülni a harcra a halálevők ellen! - A szett 6 minifigurát tartalmaz: Harry Potter, Molly Weasley, Arthur Weasley, Ginny Weasley, Fenrir Greyback, és Bellatrix Lestrange - Nyithatóak az ajtók, az ablakok és a kapuk - A nyitott hátsó rész lehetővé teszi, hogy a minifigurákkal a háromszintes odú különböző helyiségeiben játszhass - A valósághűen berendezett konyhában találsz mosogatót, edényeket, egy hosszú ebédlőasztalt, mozgó székeket, órát és tárolóhelyeket. - Az Odú mérete: kb. 28 cm magas - Lego elemek száma: 568 db

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385