KockaPark Campona

LEGO® LEGO® 75967 - A Tiltott Rengeteg: Összecsapás Umbridge-dzsel

A Harry Potter™-rajongók egy óriásokkal, kentaurokkal és elvarázsolt fákkal teli, mágikus világot alkothatnak meg, miközbe..

Azonosító: 75967-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

15,990 Ft

A Harry Potter™-rajongók egy óriásokkal, kentaurokkal és elvarázsolt fákkal teli, mágikus világot alkothatnak meg, miközben belépnek a Tiltott Rengetegbe a LEGO® Harry Potter Tiltott Rengeteg: Összecsapás Umbridge-dzsel (75967) készlettel. Minifigurák és mágikus lények a Tiltott Rengetegben A gyermekek 3 minifigura – Harry Potter, Hermione Granger™ és Dolores Umbridge™ – társaságában léphetnek be a Tiltott Rengetegbe, ahol egy varázsigével felnyithatják a hatalmas fát, és felfedezhetik a benne lévő válogatott kiegészítőket: egy lámpást, csontot és pulykacombot. A készletben 2 kentaurfigura és egy állítható óriás, Gróp található, melyekkel a gyermekek felvehetik Umbridge-et és elvihetik őt... ahová csak akarják. Az ifjú boszorkányok és varázslók örömmel fogják eljátszani a Harry Potter-filmek klasszikus pillanatait, de akár saját, varázslatos kalandokat is kitalálhatnak. A legjobb játék kiválasztása a Harry Potter-rajongóknak Ha egy különleges születésnapi vagy karácsonyi ajándékot keresel, a LEGO Harry Potter játékokkal nem foghatsz mellé, hiszen a közkedvelt szereplők és klassz lények segítségével felidézik a filmek legemlékezetesebb jeleneteit, és egyenesen a gyermekek kezébe adják a Varázsvilágot.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385