KockaPark Campona

LEGO® Harry Potter™ 75979 - Hedwig™

Keltsd életre Hedwig™, a Harry Potter™-filmek népszerű hóbaglyának varázslatos személyiségét és elegáns mozgását! A gyűjth..

Azonosító: 75979-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 10 - 0

17,990 Ft

Keltsd életre Hedwig™, a Harry Potter™-filmek népszerű hóbaglyának varázslatos személyiségét és elegáns mozgását! A gyűjthető LEGO® Harry Potter Hedwig (75979) kiállítható játék izgalmas építési élményt nyújt, emellett bámulatosan fest kiállítva. Megépíthető Hedwig, a bagoly „repülő“ szárnyakkal A több mint 34 cm-es szárnyszélességű, 630 elemből álló, kockából épült modell repülés közben ábrázolja Hedwiget, amint egy fontos levelet kézbesít. Ha elkészültél az építéssel, fordítsd el a fogantyút, mellyel kecsesen fel és le mozgathatod a csuklós szárnyakat. A gyűjthető modell egy strapabíró alaplapon áll, ami mellett találsz még egy levehető LEGO Harry Potter minifigurát és egy másik, kisebb Hedwig bagoly figurát széttárt szárnyakkal. Gyűjthető Harry Potter játékok – nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándékok Ha egy klassz ajándékot vagy népszerű, megépíthető modellt keresel gyermekeknek vagy Harry Potter-rajongóknak, a LEGO Harry Potter játékok széles kínálatában biztosan megtalálod azt, ami végtelen, varázslatos örömöt fog okozni.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385