KockaPark Campona

LEGO® Roxfort™: Találkozás Bolyhoskával

Az ifjú boszorkányokra és varázslókra végtelen, varázslatos szórakozás vár a LEGO® Harry Potter™ Roxfort™: Találkozás Boly..

Azonosító: 76387-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

Online akció
19,990 Ft
17,990 Ft

Az ifjú boszorkányokra és varázslókra végtelen, varázslatos szórakozás vár a LEGO® Harry Potter™ Roxfort™: Találkozás Bolyhoskával (76387) készlettel. Ez az átalakítható játékkészlet népszerű szereplőket, jól ismert helyszíneket és egy 3 fejű kutyát is tartalmaz, amivel háromszoros móka vár rád! Eredeti roxforti kalandok Bolyhoskával Add a gyermekek kezébe Harry Potter varázslatát 3 népszerű minifigurával – Harry Potterrel, Ron Weasley™-vel és Hermione Granger™-rel –, valamint Bolyhoskával, az óriási, 3 fejű roxforti kutyával. Bolyhoska lábát számos módon beállíthatod, a 3 mozgatható feje pedig különféle arckifejezéseket mutat. A készlet 5 különálló modult tartalmaz, amelyeket sokféleképpen elrendezhetsz: egy nagy szobát csapóajtóval; egy varázsgyakorló szobát; tetőt; egy erkélyes szobát; és egy olyan helyiséget, ami telis-tele van az Ördöghurok növény kusza csápjaival. Emellett más meglepetések is várnak: egy exkluzív, aranyszínű, évfordulós Hermione Granger minifigura, 2 véletlenszerű varázslókártya csempe, valamint a lehetőség, hogy még több helyiséggel bővítsd a szettet, amiből megalkothatod a teljes Roxfort kastélymodellt.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385