KockaPark Campona

LEGO® Harry Potter™ 76406 - Magyar mennydörgő sárkány

A LEGO® Harry Potter™ Magyar mennydörgő sárkány (76406) szettel a varázslatos filmek rajongói megépíthetik, kiállíthatják ..

Azonosító: 76406-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 9 - 0

20,990 Ft

A LEGO® Harry Potter™ Magyar mennydörgő sárkány (76406) szettel a varázslatos filmek rajongói megépíthetik, kiállíthatják és „repülhetnek” a Varázsvilág egyik legveszélyesebb sárkányával. A legendás, tűzokádó sárkány replikája a 10 éves vagy nagyobb boszorkányoknak, varázslóknak és mugliknak készült. Megépíthető sárkány „repülő” szárnyakkal Ebben a kockákból épült modellben újra életre kel a magyar mennydörgő sárkány fekete pikkelye, tüskés farka és tűzokádása. Az ikonikus teremtmény nem csupán izgalmas építést és bámulatos dekorációt nyújt – a gyerekek a modell valósághűen mozgó szárnyait is működtethetik. A hátsó kar segítségével a szárnyak kecsesen fel-le csapdosnak. A kiállítható szörnyeteg teljes szárnyszélessége több mint 40 cm. A gyűjthető figura egy strapabíró alaplapon áll, amit egy seprűnyélen ülő Harry Potter minifigura egészít ki. Az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazással a varázslat tovább folytatódik, ahol a gyerekek építés közben felnagyíthatják és megforgathatják a modellt.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385