KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 70427 - Üdvözlünk a Hidden Side-ban!

A virtuális valóság és a videojátékok szerelmesei nagyon fogják élvezni a fantasztikus LEGO® Hidden Side univerzumot, ahol..

Azonosító: 70427-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
6,990 Ft
5,490 Ft

A virtuális valóság és a videojátékok szerelmesei nagyon fogják élvezni a fantasztikus LEGO® Hidden Side univerzumot, ahol a fizikai és a digitális világ összeér egy hihetetlen, egy- vagy többszemélyes játékban a kiterjesztett valóság (AR) élményében. Ez az Üdvözlünk, ez a Hidden Side (70427) szellemvadász játék ötvözi a LEGO építőjátékok nyitott, kreatív játékélményét egy alkalmazással – azaz a modellel való interakció eseményeket indít el a digitális világban. Digitálisan interaktív építőjáték gyermekeknek. Egy egész szellemvilág elevenedik meg előttünk, mikor az ingyenes LEGO AR alkalmazással ellátott okoseszközön keresztül szemléljük az Üdvözlünk a Hidden Side-ban! modellt. A gyermekek ezután vadászhatnak a szellemekre, csatázhatnak a szellemek vezetőjével, Lady E-vel, felfedezhetik és megoldhatják a rejtélyeket: akár egyedül, akár online, a barátaikkal. A 4 minifigurával pedig kreatív szerepjátékra is lehetőséget ad! Üdvözlünk, ez a Hidden Side A LEGO Hidden Side univerzum Newbury képzeletbeli városában található, ahol szellemek kísértik az embereket és épületeket. A kiterjesztett valóság játékélményt folyamatosan új tartalommal, szellemekkel és különleges eseményekkel bővítjük.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - 70425 - Newbury kísértetjárta gimnázium

41,990 Ft
9 %

LEGO - LEGO® 70423 - Paranormális busz 3000

20,490 Ft
14 %

LEGO - LEGO® 70428 - Jack homokfutója

5,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385