KockaPark Campona

LEGO® LEGO® Friends Adventi naptár

Segíts kis építődnek ünnepi hangulatba kerülni a LEGO® Friends 41382 Adventi naptár készlettel! Minden nap nyissatok ki eg..

Azonosító: 41382-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 6 - 0

7,999 Ft

Segíts kis építődnek ünnepi hangulatba kerülni a LEGO® Friends 41382 Adventi naptár készlettel! Minden nap nyissatok ki egy újabb ablakocskát és számoljatok vissza karácsonyig. A 24 ablakocska mögött klassz, megépíthető ajándékok rejtőznek, melyek Heartlake City világát tükrözik. A szobában kiállítva vagy szalaggal a karácsonyfára akasztva még ünnepibb hangulatba kerülhetsz! A készlet tartalmazza Mia minifiguráját, valamint 2 pingvin, 2 robot, egy hörcsög és egy hóember figuráit is. A készletben megtalálod Mia minifiguráját, valamint egy hóember, egy hörcsög, 2 pingvin, Zobo és Zobita figuráit is. A készlet 24 ajándékot tartalmaz, melyekkel feldíszítheted a szobát vagy felakaszthatod őket a karácsonyfára. Az ajándékok között megtalálod Mia minifiguráját, 2 pingvint, Zobót, Zobitát, tortát, hópelyhet, görkorcsolyát, mézeskalács házikót, lámpaoszlopot, vonatot, ajándékdobozokat, egy szánkón ülő hörcsögöt, hifit, csokiszeletet, cukorbotot, karácsonyfát, rádió adó-vevőt, szívet, zoknit, postaládát, varrógépet, diótörőt és egy fagyöngyöt is. Hagyd, hogy gyermeked átélje az új, karácsony témájú építések izgalmait! Az ünnepi ajándékok remekül mutatnak a szobában és a karácsonyfán egyaránt. A LEGO® Friends játékkészletek fantáziadús játékra bátorítják a gyermekeket, az építést pedig kreatívvá és szórakoztatóvá varázsolják. Ez a készlet a LEGO® Friends hétköznapi hőseinek és az izgalmas, valós helyzetek világának része.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - LEGO 40640 - Diótörő

8,000 Ft

LEGO - Seasonal 40639 - Madárfészek

4,990 Ft

LEGO - Friends 41706 - LEGO® Friends Adventi naptár

9,390 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385