KockaPark Campona

LEGO® Friends 41690 - LEGO® Friends Adventi naptár

Lepj meg egy gyermeket decemberben ezzel az imádnivaló adventi naptárral! Számoljátok együtt a napokat karácsonyig a LEGO®..

Azonosító: 41690-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 5 - 0

9,990 Ft

Lepj meg egy gyermeket decemberben ezzel az imádnivaló adventi naptárral! Számoljátok együtt a napokat karácsonyig a LEGO® Friends szereplők társaságában! A LEGO® Friends Adventi naptárral (41690) a fiatalok eljátszhatják a tökéletes karácsonyt. A 24 ajtó mindegyike mögött egy gyönyörűen részletes építőjáték rejlik, így a karácsonyi visszaszámlálás majdnem annyira szórakoztató lesz, mint maga a nagy nap! A vidámság mindennapos felfedezése A 24 ajándék között a gyermekek megtalálják az 5 LEGO Friends szereplő mikrofiguráját. Emellett minden lányhoz tartozik egy ajándék, ami a saját szenvedélyüket tükrözi. Ezzel a kreatív építőkészlettel a gyermekek kellemes ünnepi tevékenységeket játszhatnak el – készíthetnek egy könyvet, amit elolvashatnak a karácsonyfa alatti kandallósarokban, egy kockákból épült székből. Telis-tele játékos értékekkel A minimodellekkel a gyermekek feldíszíthetik a szobájukat, de a kreatív játékhoz is tökéletesek – vár rájuk egy turmixgép felemelhető karral, egy forgatható sodrófa és egy nyitható ajtóval ellátott sütő, így a gyermekek eljátszhatják, hogy ünnepi finomságokat sütnek. Tedd igazán varázslatossá az ünnepi időszakot a gyermekek számára egy adventi naptárral, ami az ünnepek alatt és utána is rengeteg örömet nyújt nekik.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - Seasonal 40639 - Madárfészek

4,990 Ft

LEGO - LEGO 40640 - Diótörő

8,000 Ft

LEGO - Friends 41706 - LEGO® Friends Adventi naptár

9,390 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385