KockaPark Campona

LEGO® Harry Potter™ Adventi naptár

A legvarázslatosabb adventi naptár! Tedd még varázslatosabbá a Harry Potter™ rajongók karácsonyát ezzel a napi ajándéko..

Azonosító: 76390-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

12,290 Ft

A legvarázslatosabb adventi naptár! Tedd még varázslatosabbá a Harry Potter™ rajongók karácsonyát ezzel a napi ajándékot rejtő adventi naptárral, ami 24 elbűvölő játékot tartalmaz a Harry Potter filmekből. Különleges karácsonyi meglepetés a Harry Potter™ rajongóknak. A LEGO® Harry Potter™ Adventi naptár (76390) 24 napi ajándékot nyújt a gyermekeknek, amelyeket decemberben egészen karácsonyig fedezhetnek fel. Varázslatos játékok az ikonikus Harry Potter jelenetek eljátszásához A naptár mind a 24 ajtaja mögött újabb ajándék lapul. Tartalmaz 6 minifigurát – Harry Pottert, Ron Weasley™-t, Hermione Granger™-t, Draco Malfoy™-t, Dudley Dursley-t és Ampókot –, valamint a Harry Potter filmekből ismert, izgalmas tárgyakat és elbűvölő kiegészítőket is. Ahogy közeledik a nagy nap, a gyermekek kombinálhatják a játékokat, hogy eljátsszák Harry csodálatos utazását a Privet Drive-tól a Roxfortig: a roxforti leveleket a kandallón át fogadhatják, aranyat gyűjthetnek a Gringotts széfből, felvehetik Harry iskolai felszerelését, és találkozhatnak Hedviggel, a bagollyal. A színes pörgettyű még több izgalmat kínál a mókás játék során. A számtalan játéklehetőséggel a varázslat egész évben tartani fog! A készlet 2 véletlenszerű varázslókártya csempét tartalmaz (összesen 16-ot gyűjthetsz össze).

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - Seasonal 40639 - Madárfészek

4,990 Ft

LEGO - Friends 41706 - LEGO® Friends Adventi naptár

9,390 Ft

LEGO - LEGO 40640 - Diótörő

8,000 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385