KockaPark Campona

LEGO® Ideas - CUUSOO 21326 - Micimackó

Kapcsolódj ki, és éld át újra az örömteli, gyermekkori emlékeket ezzel a LEGO® Ideas készlettel (21326), amiben megtalálod..

Azonosító: 21326-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 18 - 0

42,990 Ft

Kapcsolódj ki, és éld át újra az örömteli, gyermekkori emlékeket ezzel a LEGO® Ideas készlettel (21326), amiben megtalálod Disney Micimackót és Micimackó tölgyfa alatti, Százholdas pagonybeli házának vidám, LEGO kockákból épült másolatát. Az önálló vagy a családdal való építéshez is nagyszerű ház hátulja kinyitható, hogy könnyedén hozzáférj az eredeti részletekhez, például Micimackó megépíthető foteljéhez, a kakukkos órához, a vízipóló botokhoz, a mézes csupor elemhez és még sok minden máshoz. Emellett a méhkas körüli méhek repkedő funkcióját is elkészítheted a fa ágaiban, akárcsak a történetekben. Népszerű szereplők A modell mellett megtalálod Disney Micimackó, Malacka, Tigris és Nyuszi minifiguráit, valamint egy Füles LEGO figurát is. A barátok egyedi kiegészítőkkel rendelkeznek, például Micimackó megépíthető piros lufijával, amelyekkel eljátszhatod a klasszikus jeleneteket. Különleges ajándék Ez a szett a felnőtteknek szánt, kiváló minőségű LEGO építőkészletek gyűjteményének része, ami elbűvölő ajándék lehet saját magadnak, egy Disney Micimackó imádónak, egy LEGO rajongónak vagy bármelyik hobbiépítőnek.

Dolgozunk rajta, hamarosan meglesz!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO - Ideas - 21345 - Polaroid OneStep SX-70 Fényképezőgép

33,990 Ft

LEGO - Ideas - CUUSOO 21335 - Motorizált világítótorony

126,990 Ft

LEGO - Ideas - CUUSOO 21325 - Középkori kovács

75,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385