KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® Búvóhely a hóban

Építsd meg a búvóhelyet a hóban! Jégbányász expedícióra vállalkoztál, de a nap hamarosan lenyugszik a horizonton és a hófö..

Azonosító: 21120-1
Alkatrészek: 308
Minifigurák: 3
Bevezetés éve: 2015
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 8 - 0

13,990 Ft

Építsd meg a búvóhelyet a hóban! Jégbányász expedícióra vállalkoztál, de a nap hamarosan lenyugszik a horizonton és a hófödte vidéken hamarosan ellenséges mobok fognak kóborolni. Fektesd le a facsákányodat, raktározd el az újonnan kibányászott szenet és építs a túlélésért! Használd a falapátot és a barkácsasztalokat, és készíts hóblokkokat a zajló jégből, majd fogd a vödröd és emelj ki vizet a tóból a jégblokk ablakok készítéséhez! Készíts ajtót, és építs alvilágkőből kandallót és kéményt! Végezetül, építs egy Hó Gólemet, hogy távol tartsa az egyre több Creeper™-t, akik sötétedés után barangolnak, és máris akciókész vagy! Építsd át a készletet újabb LEGO® Minecraft™ alkotásokhoz! Egy Steve minifigurát tartalmaz fegyverekkel és kiegészítőkkel, valamint egy Creeper™-t és egy Gólemet.

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21241 - A méhkaptár

7,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21178 - A rókaházikó

7,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21247 - Az Axolotl ház

9,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385