KockaPark Campona

Termék képek

LEGO® LEGO® 21157 - BigFig malac Zombibabával

A Minecraft™ játékosok életre kelthetik a játék online izgalmait a LEGO® Minecraft BigFig malac és Zombibaba készlettel. E..

Azonosító: 21157-1
Súly: €0.00 g.
Készlet: elfogyott
Szállítási idő: bizonytalan
Ajánlott korosztály: 7 - 0

Online akció
5,990 Ft
4,880 Ft

A Minecraft™ játékosok életre kelthetik a játék online izgalmait a LEGO® Minecraft BigFig malac és Zombibaba készlettel. Ez a nagy méretű készlet végtelen, önálló játékra inspirál, emellett klassz Minecraft dekorációkat nyújt a gyermekek számára, akik örömmel díszítik ki velük a szobájukat! Nyújts a gyermekeknek 3D-s Minecraft játékélményt! A 7 éves vagy annál idősebb gyermekek örömmel fogják folytatni Minecraft kalandjaikat a valós világban is. A megépíthető, állítható malac és Zombibaba játékokat úgy tervezték, hogy kézzelfogható Minecraft szórakozást nyújtson a gyermekeknek, bárhol is járnak. Az imádni való rózsaszín malac feje és lábai is mozgathatók, ahogy az aranyos, zöld arcú Zombibaba feje, lábai és karjai is. A malac még annak is örül, ha a Zombibaba a hátára ül! Varázsold a Minecraft világát még nagyobbá – a LEGO® BigFig készletekkel! A LEGO® Minecraft BigFig készletek szuper klasszak, gyűjthetőek, és ami a felnőttek számára a legjobb, hogy szuper karácsonyi vagy születésnapi ajándékok a gyermekek számára. A BigFig figurák extra nagyok, hogy extra mókában legyen részed, emellett kézzelfogható, végtelen, kreatív játékot adnak a Minecraft játékosok kezébe!

Termékek amik még érdekelhetnek

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21247 - Az Axolotl ház

9,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21241 - A méhkaptár

7,990 Ft

LEGO Minecraft - Minecraft™ 21178 - A rókaházikó

7,990 Ft

A LEGO, a LEGO logó, a DUPLO, a DUPLO logó, a BIONICLE és a BIONICLE logó, a LEGENDS OF CHIMA, a LEGENDS OF CHIMA logó, a DIMENSIONS, a DIMENSIONS logó, a MINDSTORMS, a MINDSTORMS EV3 logó, a MIXELS, a MIXELS logó, a NINJAGO, a NINJAGO logó, a NEXO KNIGHTS, a NEXO KNIGHTS logó a FRIENDS logó, a Minifigure, a Minifigure logó a LEGO Csoport védjegyei.
©2017 The LEGO Group. Minden jog fenntartva.

+36 30 623 2385